Moje tajomstvo číslo jeden

Pridané od:

Vykašli sa na vízie, plány , ciele !

Prečo si to myslím?

Prečo, keď plánujem schudnúť ďaľších iks kilogramov hovorím KAŠĽAŤ NA PLÁNOVANIE?

Jednoducho preto, lebo to nie je to, čo potrebujem ako prvé! Ako to? Čo teda potrebujem ako NUMERO UNO?

Na prvý pohľad veľmi jednoduchú vec. Všetci veľmi dobre poznáme to zaklínadlo. Predsa ho ale nedokážeme použiť vtedy, keď si myslíme, že ho naozaj potrebujeme….

Abraka – dabra: Numero uno: ROZHODNUTIE

Robím z toho veľkú vedu?! Veru ÁNO ! Vždy je to o rozhodnutí!

Som rozhodnutá zhodiť ...

Pokračovať →
0

Chránte sa pred elektrosmogom!

Pridané od:

Využívať modernú techniku ale tak, aby nám neškodila.

Telefóny, počitače, smart elektrospotrebiče a mnoho ďaľších inteligentných zariadení radi využívame, ale neuvedomujeme si, že vyžarujú všade okolo nás elektromagnetické vlnenie, ktoré nám škodí. Preto je dobré chrániť sa pred týmto žiarením a minimalizovať jeho negatívne dopady na náš organizmus. Máme jednoduché riešenie v podobe ochranných samolepiacich fólií na mobily, počitače, wifi routre. Tieto produkty si môžete zakúpiť priamo v našom eshope v kategórii biorezonancia:https://www.eshop.enepat.sk/biorezonancia

Viac informácií nájdete na stránkach našej partnerskej firmy, ktorá tieto ...

Pokračovať →
0

Moringa oleifera

Pridané od:

Európsky Karibik.

Dokonalé vyjadrenie významu pre Kanárske ostrovy.

V októbri 2012 sme navštívili ostrov Tenerife s mojím manželom Ľubošom po prvý raz.

Na šesť dní. Prvé tri dni lialo ako z krhle… neodradilo nás to. Našťastie .

To, čo nasledovalo potom bohato vyvážilo naše prvé dojmy. Predsa len sme sa ocitli na tom našom pravom mieste vo svete. Krásam ostrova večnej jari sme prepadli úplne a natrvalo.

Dych berúca nádhera národného parku Teide nás uchvacuje dodnes. Trip po sopečných pláňach priamo v kráteri sopky mi zakaždým pripomenie ohromnú silu prírody.

V priebehu ...

Pokračovať →
48

TERAPIA BACHOVÝMI KVETOVÝMI ESENCIAMI

Pridané od:

Terapia Bachovými kvetovými esenciami

 

Bachove kvetové esencie sú jemné a bezpečné koncentráty divo rastúcich rastlín, ktoré slúžia pre zlepšenie psychickej rovnováhy. Dr.Bach vytvoril úplný systém 38 kvetových koncentrátov pre špecifické emociálne a mentálne stavy. Naviac ešte pridal kombináciu piatich kvetov pre náročné a obtiažne životné situácie – Rescue remedy.

Bachove kvety pôsobia na úrovni emócií a nálad pomocou koncentrátov rastlín, ktoré svojou energetickou vibráciou zodpovedajú našej psychike a môžu nám vibračne dodať chýbajúce pozitívne naladenie.

Ich prednosťou je, že sú absolútne neškodné, nenávykové a môžu sa kombinovať s akoukoľvek terapiou ...

Pokračovať →
0

Princípy detoxikácie

Pridané od:

Čo je príčinou ochorení?

U mnohých ľudí ,ktorí absolvovali kompletné lekárske vyšetrenia je príčina zdravotných problémov naďalej nejasná. Pokiaľ nedôjde ku zlepšeniu zdravotného stavu, hľadajú riešenia v alternatívnej medicíne, avšak mnohokrát so slabým efektom.

Človek, ktorý sa rozhodol pre detoxikačnú terapiu, musí na sebe pozorovať pozitívne zmeny v krátkom časovom rozpätí. Našou úlohou je, aby sme boli úspešní.

Patologický stav organizmu nevzniká náhle, ale postupne celé roky. Problém sa rieši až vznikne a nenastane žiadna zmena v životnom štýle.

Pravou príčinou ochorení je prítomnosť toxínov a infekcií v organizme. Pokiaľ sa ...

Pokračovať →
0